Χαρδαλιάς: Τέλος από Πέμπτη οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις

Χαρδαλιάς: Τέλος από Πέμπτη οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ /ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ-ΤΣΙΟΔΡΑΣ-ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (EUROKINISSI POOL SOOC/MENELAOS MYRILLAS) Eurokinissi

Αναστέλλονται από την Πέμπτη όλες οι θεατρικές παραστάσεις σε υπαίθριους χώρους, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Την απόφαση για αναστολή των θεατρικών παραστάσεων σε υπάιθριους χώρους από την ερχόμενη Πέμπτη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατα την ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη την κατάσταση στην Αττική και ιδιαιτέρως στο κέντρο της Αθήνας και τόνισε οτι όπου εφαρμόστηκαν τοπικά μέτρα, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε. Υπενθύμισε τα  μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα έως και τις 4 Οκτωβρίου στην Αττική για την αποσυμφόρηση των μέσων μεταφοράς και των χώρων εργασίας.

Γνωστοποίησε επίσης οτι την Παρασκευή θα αναρτηθεί η πλατφόρμα μέσω της οποίας κάθε πολίτης πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό κώδικα θα μπορεί να βλέπει τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή που βρίσκεται.

Σχολιάζοντας όσα λέγονται περί lockdown ή τη λήψη επιπλέον μέτρων σημείωσε πως “ο σκοπός είναι να μην πάμε σε πρόσθετα μέτρα”, αλλά να εφαρμοστούν αυτά που ισχύουν”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα