Χίος: Αναβρασμός και μπλόκα από τους κατοίκους

Χίος: Αναβρασμός και μπλόκα από τους κατοίκους
POLITICHIOS.GR

Κάτοικοι των Καμποχώρων της Χίου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους για το μεταναστευτικό μέχρι και την Πέμπτη.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους για το μεταναστευτικό αποφάσισαν το βράδυ της Τρίτης οι κάτοικοι των Καμποχώρων, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, όπου προγραμματίζουν την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου.

Οπως αναφέρει το politischios.gr οι κάτοικοι, μέσα από την αποκαλούμενη «Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων – Χίου», που διαχώρισε όπως φαίνεται τη στάση της από τη Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων Χίου, καλούν τους Χιώτες αιρετούς να δώσουν το «παρών» στα μπλόκα στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

ADVERTISING

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων – Χίου αναφέρει: "Συνεχίζουμε τα μπλόκα μέχρι την Πέμπτη όπου μετά το δημοτικό συμβούλιο θα συσκεφθεί εκ νέου η Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων Χιου για περαιτέρω ενέργειες. Καλούμε όλους τους αιρετούς τους φορείς της Χίου και τους συμπολίτες μας αύριο το πρωί στις 10:00 στα μπλόκα να δηλώσουν το παρόν τους και τη συμμετοχή τους στον αγώνα μας. Καλούμε όλους τους Χιώτες στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη στις 6:00 ώστε να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου περί κλεισίματος της βιάλ. Οι λόγοι δημόσιας υγείας δεν έχουν εκλείψει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό
SHARE:

24Media Network