Χρυσή Αυγή: Εκτός φυλακής ο Αντώνης Γρέγος

Χρυσή Αυγή: Εκτός φυλακής ο Αντώνης Γρέγος
Αντώνης Γρέγος INTIME

Ελεύθερος είναι πια ο καταδικασθείς πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος με τη βούλα της ελληνικής Δικαιοσύνης, ενώ του επιβλήθηκαν τρεις περιοριστικοί όροι.

Στην αποφυλάκιση του Αντώνη Γρέγου καταδικασθέντα ως μέλος της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ομόφωνα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών. Του επιβλήθηκαν τρεις περιοριστικοί όροι.

Παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα βρίσκεται πλέον εκτός φυλακής καθώς έγινε δεκτή η αναστολή εκτέλεσης της ποινής του έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Μάλιστα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του μήνα φορά του μήνα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ,

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας πάντως, ο οποίος ζήτησε να απορριφθεί το εν λόγω αίτημα, από τους ισχυρισμούς του Αντ. Γρέγου δεν προέκυψε βλάβη προκειμένου να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για να αφεθεί ελεύθερος. Από την πλευρά του, ο Αντ. Γρέγος μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε ότι ο ίδιος αλλά και τα παιδιά του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και για αυτό θα πρέπει να βγει εκτός φυλακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντ. Γρέγος, ο οποίος πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είχε ήδη καταθέσει δύο αντίστοιχα αιτήματα στο παρελθόν τα οποία είχαν απορριφθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα