ΔΕΘ: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου

ΔΕΘ: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου

Πόλος έλξης πολιτικών προσωπικοτήτων, εκπροσώπων φορέων και οργανισμών έγινε το εκθεσιακό περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

Το εκθεσιακό περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου, που στήθηκε με την υποστήριξη της ΔΕΗ, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έγινε πόλος έλξης πολιτικών προσωπικοτήτων, εκπροσώπων φορέων και οργανισμών.

Τη στήριξή του στους ΓτΚ, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο περίπτερο– πολυϊατρειο, όπου αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε στο Υπνωτήριο Αστέγων και τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της οργάνωσης.

ΔΕΘ: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις των Γιατρών του Κόσμου εξέφρασε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Παίατ, εν μέσω της αύξησης των προσφυγικών ροών στη χώρα μας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, συνομιλώντας με την Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, Χαρά Τζιουβάρα , τη Γενική Διευθύντρια, Ευγενία Θάνου και τον Νικήτα Κανάκη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, έκανε λόγο για τη σπουδαιότητα του έργου των Γιατρών του Κόσμου, υπογραμμίζοντας τα κοινά οφέλη της συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων.

Την προσφορά των ΓτΚ αναγνώρισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Αντιπρόεδρος της Ν. Δ Κωστής Χατζηδάκης , η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταπολέμησης της φτώχειας Γιώργος Σταμάτης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Πάνος Αλεξανδρής.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναγνώρισε τον έργο και την προσφορά των Γιατρών του Κόσμου στην πόλη, όσον αφορά στην κοινωνική και ιατρική φροντίδα, τονίζοντας τη διάθεση συνέχισης αυτής της σύμπραξης.

ΔΕΘ: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου

Η υπεύθυνη του πολυιατρείου, Σοφιά Γκαρανέ, συντονίζει τη λειτουργία του περιπτέρου, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα στα τρία ιατρεία ( γενικό παθολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η WIND λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες πιλοτικό δίκτυο 5G στην 84η ΔΕΘ

Τσακαλώτος: Οι σιωπές του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

"Σκληρό ροκ" από τον ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

SHARE: