Διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας
Όχημα της Πυροσβεστικής - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά στον τρίτο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου, στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ταράτσα όπου υπήρχαν πολλά συγκεντρωμένα απορρίμματα και πλέον βγαίνουν πυκνοί καπνοί ακόμα και από τον πρώτο όροφο-Ελαφρά τραυματίας ένας άντρας

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά στον τρίτο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου, στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ταράτσα όπου υπήρχαν πολλά συγκεντρωμένα απορρίμματα και πλέον βγαίνουν πυκνοί καπνοί ακόμα και από τον πρώτο όροφο.

Στο ισόγειο στεγαζόταν κατάστημα με κινέζικα είδη και οι υπερκείμενοι όροφοι χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος. Όλοι οι όροφοι είναι γεμάτοι με παπούτσια ως εμπορεύματα.

Η μέχρι τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές και πάντα με επιφύλαξη, είναι πως δεν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένα άτομα. Πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής ωστόσο, ένας Κινέζος περίπου 40 ετών παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Εξαιτίας της πυρκαγιάς, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Ευριπίδου, από την Πλατεία Επικούρου, η Πλατεία Ελευθερίας από Πειραιώς και η οδός Κορίνης από Σαπφούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα