Δίκη Φιλιππίδη: Χέρι-χέρι στο δικαστήριο Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου – Απολογείται ο ηθοποιός

Δίκη Φιλιππίδη: Χέρι-χέρι στο δικαστήριο Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου – Απολογείται ο ηθοποιός
Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου ζητούν δικαιοσύνη με μία και μόνο κίνηση EUROKINISSI

Οι τρεις ηθοποιοί έφτασαν στο δικαστήριο πιο ενωμένες από ποτέ για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η κίνηση υψηλού συμβολισμού για δικαίωση, δύο χρόνια μετά την κοινή καταγγελία τους.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη συγκλόνισαν το πανελλήνιο με την κοινή καταγγελία τους σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος, έντεκα μήνες μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και ενώ ήδη έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως την τελική κρίση του δικαστηρίου, απολογείται σήμερα, Δευτέρα.

Οι τρεις ηθοποιοί έφτασαν μαζί, πιασμένες χέρι-χέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού που αποδεικνύει πως είναι πιο ενωμένες από ποτέ και “φωνάζει” για δικαιοσύνη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Το απολογητικό υπόμνημα του κατηγορούμενου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται πάντως να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του έχει αποδώσει η ελληνική Δικαιοσύνη. Ήδη κατά την απολογία του στο στάδιο της ανάκρισης μίλησε για ανυπόστατες κατηγορίες.

Ειδικότερα ως προς την πρώτη καταγγέλλουσα για την οποία ερευνάται το αδίκημα του βιασμού, μίλησε για «εμμονική» προσωπικότητα, επισημαίνοντας ότι τον ενοχλούσε διαρκώς.

Ως προς τη δεύτερη καταγγέλλουσα, υποστήριξε ότι είχε συναινετικές ερωτικές συνευρέσεις μαζί της, ενώ για την τρίτη καταγγέλλουσα, την οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του, υποστηρίζει ότι εκείνη έκανε το πρώτο βήμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα