Δήμαρχος Ύδρας: “Μήνυσα την Ολλανδή δημοσιογράφο γιατί δημιουργεί ανθελληνικές εντυπώσεις”

Δήμαρχος Ύδρας: “Μήνυσα την Ολλανδή δημοσιογράφο γιατί δημιουργεί ανθελληνικές εντυπώσεις”
 Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ intime

Ο δήμαρχος Ύδρας κατηγορεί την Ολλανδή δημοσιογράφο για δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων. Γιατί προχώρησε σε μήνυση ενααντίον της.

Για διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών από πλευράς της Ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ κάνει λόγο ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης.

Ο δήμαρχος Ύδρας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της δημοσιογράφου, κατηγορώντας την για δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων.

Όπως σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, “αν κάποιος ανατρέξει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook θα δει ότι φιλοξενεί απόψεις άλλων ανθρώπων που αποκαλούν τη χώρα μας φασιστική, ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα μεταναστών, και προσφύγων, και τα σχετικά”.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως “μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη τον περασμένο Μάρτιο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο νησί μας και υπήρχε ένα πρόβλημα με πολίτες τρίτων χωρών που δε διέθεταν ΑΜΚΑ, και ο δήμος μας ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα να επιταχυνθεί η διαδικασία -ώστε αυτοί οι άνθρωποι για να πάρουν προσωπικό ΑΜΚΑ και να εμβολιαστούν μαζί με εμάς- υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, και με διαστρεβλωμένα στοιχεία και απόψεις προκάλεσε δημοσιοποίηση δυσφημιστικών άρθρων στο εξωτερικό με τάση να λέει ότι κάνουμε διακρίσεις κλπ, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο”.

Εξήγησε πως αυτό που τον οδήγησε στη μηνυτήρια αναφορά είναι το ότι σε συνέντευξή της πριν μερικές μέρες, είπε ότι στην Ύδρα έχουμε ψηφίσει 50% Χρυσή Αυγή. Ο κ. Κουκουδάκης τόνισε πως η δημοσιογράφος ανασκεύασε αργότερα τα όσα είπε, γιατί κατάλαβε πού έχει εστιάσει η μηνυτήρια αναφορά.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, η Χρυσή Αυγή πήρε μόλις 2,86% στις τελευταίες εθνικές εκλογές, δηλαδή 47 ψήφους με τα δεδομένα του μικρού μας εκλογικού σώματος. “Μόλις άκουσε για τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της βγήκε πάλι στον ίδιο σταθμό και το ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων. Αυτή είναι η απόψή μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα