Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Διέφυγε από την Ελλάδα 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Διέφυγε από την Ελλάδα 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση
Ο 23χρονος συλληφθέντας για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη MOTION TEAM / EUROKINISSI

Ένας 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία για να αποφύγει την σύλληψή του.

Διέφυγε από την Ελλάδα για να γλιτώσει τη σύλληψη ένας 20χρονος που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού. Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το Thestival.gr, το οποίο αναφέρει ότι ο 20χρονος φέρεται να πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο εν λόγω 20χρονος φέρεται να είναι στενός φίλος του 23χρονου, επίσης αλβανικής καταγωγής, που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών.

Σημειώνεται, ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Αλέξης Κούγιας είχε εκφράσει τους φόβους του ότι οι εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη ενδέχεται να έχουν φυγαδευτεί στην Αλβανία ή στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει επαληθεύσει επίσημα την εμπλοκή του εν λόγω ατόμου ούτε τη διαφυγή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα