Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων
Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi Sports

Οι Αρχές άρχισαν τις προσαγωγές υπόπτων για το φόνο του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στην προσαγωγή υπόπτων στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Οι προσαχθέντες εξετάζονται αυτή την ώρα για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην δολοφονική επίθεση, με οπαδικά όπως όλα δείχνουν κίνητρα, σε βάρος του άτυχου 19χρονου και ενδεχομένως να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Η επίθεση σε βάρος του 19χρονου και των δύο φίλων του επίσης 19 και 20 ετών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επί της οδού Γαζή, στην περιοχή του Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, σταμάτησαν απότομα μπροστά τα παιδιά που περπατούσαν στον δρόμο και τους επιτέθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα.

Ο άτυχος 19χρονος έχασε την ζωή του από την άγρια επίθεση, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή..

Ενδεικτικό της αγριότητας που επέδειξαν οι δράστες το πόρισμα της νεκροψίας

Ενδεικτική της βαρβαρότητας και της μανίας που επέδειξαν οι δράστες έναντι του θύματός του είναι οι συνθήκες θανάτου του όπως καταλήγει η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στον 19χρονο, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.

Το θύμα έφερε τρία τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και στα δύο κάτω άκρα χωρίς να υπάρχει τρώση αρτηρίας και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που συνδυαστικά επέφεραν τον θάνατό του.

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν και αναλύουν βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή, ενώ λόγω του πανδαιμόνιου που επικράτησε στο σημείο, αρκετές καταθέσεις δίνουν μία συγκεχυμένη εικόνα ως προς τον ακριβή αριθμό των δραστών, που φαίνεται να είναι μάλλον 7-8 άτομα.

Από το σημείο βρέθηκε, κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση ένα αιχμηρό αντικείμενο ώστε να εξεταστεί αν χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Προσαγωγές και εξέταση ατόμων από το οπαδικό χώρο, συνεχείς καταθέσεις και βοήθεια από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν επιστρατευθεί ώστε να μπορέσει το συντομότερο δυνατόν η Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη των δραστών, με την Ασφάλεια να έχει ρίξει όλο της το βάρος στην σύντομη εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα