Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σπαραγμός του συζύγου – “Θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της”

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σπαραγμός του συζύγου – “Θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της”
MEGA

"Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου" ανέφερε μεταξύ άλλων ο σύζυγος της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν στον επικήδειο λόγο του.

“Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της” ανέφερε στον σπαρακτικό επικήδειο λόγο του ο 32χρονος πιλότος, αποχαιρετώντας την αγαπημένη του σύζυγο που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Στην κηδεία της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο παρευρέθηκε πλήθος ανθρώπων, ενώ τόσο ο σύζυγός της και η μητέρα της, ως τραγικές φιγούρες, προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο ένας στον άλλο.

“Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε” είπε ο 32χρονος Χαράλαμπος στον σπαρακτικό επικήδειο λόγο του.

Στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος και η 11 μόλις μηνών κόρη του. Το πλοίο που μετέφερε τη σορό της αδικοχαμένης 20χρονης όταν έφτασε στην Αλόννησο, οδύνη και θρήνος σκέπασαν την προβλήτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα