Χαμόγελο του παιδιού: Η ανακοίνωση για την 38χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Χαμόγελο του παιδιού: Η ανακοίνωση για την 38χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελουτου παιδιού» για την 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια.

Στην τραγική κατάληξη που είχε η υπόθεση στα Βίλια όπου βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα μια 38χρονη Κινέζα, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24/10/2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκε η σορός της η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα