Έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ
Έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμόι ΣΚΑΙ

Είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην ιστοσελίδα «Zougla» και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» στις 01:50 που προειδοποίησε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα στον ΣΚΑΪ πως δεν ήταν φάρσα και πως η έκρηξη θα γινόταν σε 45 λεπτά όπως και όντως συνέβη

Βόμβα εξερράγη στις 02:35 έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο Νέο Φάληρο, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν διακόψει την κυκλοφορία στους πέριξ δρόμους, πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και άντρες της Αντιτρομοκρατικής.

Είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην ιστοσελίδα «Zougla» και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» στις 01:50 που προειδοποίησε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα στον ΣΚΑΪ πως δεν ήταν φάρσα και πως η έκρηξη θα γινόταν σε 45 λεπτά όπως και όντως συνέβη.

Από την έκρηξη έχουν προκληθεί φθορές, όμως εγκαίρως είχαν απομακρυνθεί εργαζόμενοι από τον χώρο. Η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένας σάκος έξω και σε κοντινή απόσταση από τον τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο είχε πιθανόν τοποθετηθεί ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Υπενθυμίζεται πως πριν έναν μήνα είχε τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Αντιεισαγγελέα του Άρειου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, στον Βύρωνα, ο οποίος δεν εξερράγη από αστοχία και έτσι βρέθηκε αυτούσιος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Για την συγκεκριμένη απόπειρα δεν έχει υπάρξει ακόμα ανάληψη ευθύνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα