Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με άρωμα τρομοκρατίας

Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με άρωμα τρομοκρατίας

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν τους δράστες που με απειλή όπλων και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν τους υπάλληλους της χρηματαποστολής που ανεφοδίαζαν το ΑΤΜ του Νοσοκομείου και αφαίρεσαν τις τσάντες με τα χρήματα

Στα χέρια των αντρών της Αντιτρομοκρατικής έπεσαν τρία άτομα που είχε θέσει υπό παρακολούθηση, ύστερα από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό έγινε στη μία το μεσημέρι, όταν δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και σύμφωνα με πληροφορίες προσποιούμενος τον γιατρό ο ένας και τον ασθενή ο άλλος, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής που είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ανεφοδιάσει το ΑΤΜ και υπό την απειλή των όπλων τους αφαίρεσαν τις τσάντες με τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις οι δράστες επιχείρησαν να εισέλθουν στο όχημα διαφυγής τους, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής επενέβησαν, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση για το περιστατικό από πλευράς των Αρχών. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο άνδρες, ηλικίας 41 και 35 ετών και μια 39χρονη .

Οι έρευνες για την υπόθεση εξελίσσονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα