Επεισόδια στο Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη 5 οπαδοί που συμμετείχαν στην επίθεση κατά οπαδών της Μπάγιερν

Επεισόδια στο Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη 5 οπαδοί που συμμετείχαν στην επίθεση κατά οπαδών της Μπάγιερν
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο πρώτος συλληφθείς για την υπόθεση είναι γνωστός στις Αρχές από το παρελθόν. Πρόκειται για έναν 31χρονο ηλεκτρολόγο από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη που βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του.

Ακόμη πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που συνεχίζεται, για τα επεισόδια και την επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος φιλάθλων της Μπάγιερν κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικής συνάντησης με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, για την Youth league, στο προπονητικό κέντρο Ρέντη.

Ο πρώτος συλληφθείς για την υπόθεση είναι γνωστός στις Αρχές από το παρελθόν για αντίστοιχες περιπτώσεις. Πρόκειται για έναν 31χρονο ηλεκτρολόγο από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη που βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του. Ο 31χρονος αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που βρίσκονταν στο γήπεδο, όταν κατά την διαφυγή του, έβγαλε τον σκούφο του, ενώ για την έρευνα που συνεχίζεται οι Αρχές εκμεταλλεύονται και στοιχεία από πινακίδες στα μηχανάκια των δραστών.

Το κίνητρο της επίθεσης των οπαδών του Ολυμπιακού σε βάρος των φιλάθλων της Μπάγιερν ήταν να πάρουν ως τρόπαιο το πανό τους, το οποίο μάλιστα «ανέβασαν» στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι στην οικία του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρα, 50 φυσίγγια, 2 μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, 2 ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), 3 πτυσσόμενους μεταλλικούς σουγιάδες, 4 κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, 3 πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, 3 usb και 2 κάρτες μνήμης, 2 κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τρεις συνδέσμους φιλάθλων, δύο του Ολυμπιακού σε Πειραιά και Καλλιθέα και σε έναν του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα, όπου επίσης έγιναν επεισόδια, απ’ όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ξύλινα κοντάρια, 2 μεταλλικές ράβδοι, 2 μαχαίρια, μία μάσκα κάλυψης προσώπου, 8 φωτοβολίδες χειρός και αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών για επεισόδια του Ρέντη συνεχίζονται, όπως σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες και για ταυτοποίηση δραστών που συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος συνδέσμου του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα