Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της φίλης της Καρολάιν – “Είχαν εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό”

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της φίλης της Καρολάιν – “Είχαν εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό”
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Instagram

"Ήταν ταραγμένη" είπε η μοναδική φίλη της Καρολάιν που την είδε λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία. Όσα κατέθεσε μερικές ημέρες μετά την υποτιθέμενη ληστεία.

Για ένα “παράξενο δέσιμο” που ενδεχομένως να μην επέτρεπε μεγάλη ανεξαρτησία μέσα στην κοινή ζωή του ζευγαριού, μιλά η φίλη της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Αναφέρεται σε εφαρμογή στο κινητό με την οποία ανά πάσα στιγμή μπορούσε να ο ένας εντοπίσει το σημείο όπου βρισκόταν ο άλλος.

“Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή” κατέθεσε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς στις 26 Μαΐου.

Η μάρτυρας ήταν και η μοναδική φίλη που η Καρολάιν είχε στην Αθήνα, καθώς γνωρίζονταν από την Αλόννησο, και μάλιστα είχαν συναντηθεί στο Παγκράτι το απόγευμα πριν τη δολοφονία. Κατά την κατάθεση της , αναφέρθηκε στην Καρολάιν ως ένα “πολύ κλειστό χαρακτήρα”, καθώς “ήθελε να κρύβει τα προβλήματα της”. Όπως υποστήριξε, ήταν “πολύ δυναμική” και “ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της”, καθώς είχε “με μεγάλη αυτοπεποίθηση” και “πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα”.

Η κοπέλα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της 11ης Μαΐου με την Καρολάιν και την 11 μηνών Λυδία, εξηγώντας πως λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο κατηγορούμενος. “Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό, δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο, γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης” ανέφερε η μάρτυρας.

“Κλειστός χαρακτήρας”

Αναφορικά με το χαρακτήρα της 19χρονης, είπε πως “παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος, στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά, αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα”. Όπως εξήγησε η μάρτυρας, και η ίδια εκ των υστέρων μάθαινε τα προβλήματα που το κορίτσι αντιμετώπιζε, αναφέροντας και συγκεκριμένα παραδείγματα. “Κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε τι έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου” υποστήριξε.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης, πρόσθεσε: “η Καρολάιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι η Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα