Κεραμεικός: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 50χρονου

Κεραμεικός: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 50χρονου
Αστυνομία Eurokinissi

Τι έδειξε η νεκροτομή που αναιρεί τις αρχικές εκτιμήσεις που απέδιδαν τον θάνατο του 50χρονου σε ανακοπή καρδιάς. Έφερε τρία τραύματα στο κεφάλι, δύο από χτυπήματα και ένα από πτώση.

Ξεκάθαρα αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας ο θάνατος του 50χρονου που βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου αναίσθητος, στην συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως στο Γκάζι, κοντά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» που αρχικά μεταφέρθηκε, οι γιατροί απέδωσαν τον θάνατό του σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο από την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε, διαπιστώθηκε πως τα αίτια θανάτου του τελικά είναι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έφερε τρία τραύματα στο κεφάλι, δύο από χτυπήματα και ένα από πτώση.

Το θύμα ήταν χωρισμένος και πατέρας ενός παιδιού. Ήταν γνωστός στην περιοχή ως εθισμένος στο αλκοόλ και περιφερόταν συχνά στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής. Αν και στο παρελθόν είχε τσακωθεί αρκετές φορές με παρέες νεαρών γιατί φερόταν να πείραζε κοπέλες, αυτή την φορά δεν προέκυψε να είχε προηγηθεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον από τις έως τώρα καταθέσεις.

Ό,τι έγινε, εκτυλίχθηκε στον δρόμο. Στην κατοχή του δεν βρέθηκαν μετρητά, βρέθηκαν όμως οι τραπεζικές κάρτες του. Επίσης δεν βρέθηκε μία αλυσίδα λαιμού, που κατά κάποιους συγγενείς συνήθιζε να φοράει και κατά κάποιους άλλους όχι, οπότε δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο ούτε αν έγινε ληστεία. Πάντως όπως προέκυψε, στο μπαρ που βρισκόταν πριν, πλήρωσε με κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει εξαιρεθεί ούτε η πιθανότητα μίας τυχαίας παρεξήγησης στον δρόμο με κάποιους και κατά συνέπεια ο ξυλοδαρμός του, ούτε η πιθανότητα της ληστείας.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι το θύμα έπεσε θύμα βίας, γρονθοκοπήθηκε άγρια και το τελευταίο χτύπημα στο κεφάλι του ήταν από την πτώση στο έδαφος. Η έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια και ο δράστης ή οι δράστες πίσω από αυτή την ενέργεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα