Κολωνός: Έφοδος στον οίκο ανοχής που πήγαινε ο Μίχος την 12χρονη

Κολωνός: Έφοδος στον οίκο ανοχής που πήγαινε ο Μίχος την 12χρονη
Eurokinissi

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές, σε οίκο ανοχής στον Κεραμεικό, που φέρεται να πήγαινε ο Μίχος την 12χρονη. Μετά τις συλλήψεις, το οίκημα σφραγίστηκε.

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις αλλοδαπές γυναίκες (26, 38 και 63 ετών) και δύο ημεδαπές (19 και 65 ετών) για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Πρόκειται για τον οίκο ανοχής στην οδό Κασσάνδρας, στον Κεραμεικό, που φέρεται να πήγαινε ο Μίχος την 12χρονη και η έφοδος έγινε μετά από εισαγγελική παραγγελία της εισαγγελίας Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε οίκημα που φέρεται να λειτουργούν οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του υπό έρευνα οικήματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες για τα ανωτέρω αδικήματα.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και 53χρονη αλλοδαπή και 53χρονος αλλοδαπός άνδρας, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα