Έγκλημα στον Διόνυσο: Την Πέμπτη η απολογία του 77χρονου

Έγκλημα στον Διόνυσο: Την Πέμπτη η απολογία του 77χρονου
Το αμαξοστάσιο στον Δήμο Διονύσου, στην οδό Λακωνίας όπου το πρωΐ της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020, έχασε τη ζωή του ένας 55χρονος υπάλληλος του δήμου, υπεύθυνος για τα δίκτυα ύδρευσης στην περιοχή, όταν 77χρονος τον πυροβόλησε τρεις φορές με όπλο. Eurokinissi

Ο 77χρονος που κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία δηλώνει μετανιωμένος. Την Πέμπτη αναμένεται η απολογία του.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Παναγιώτη Χρυσικάκη ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα. «Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί» ανέφερε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα. Όπως επεσήμανε, ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή κάτι που δεν κατέστη εφικτό, ωστόσο έτσι εντάθηκε η κατάσταση.

Παράλληλα, κατά το συνήγορο, ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τα προβλήματα εξωτερικής διαρροής που αντιμετώπιζε το σπίτι του με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα