Συμμορία ανηλίκων πίσω από δέκα ένοπλες ληστείες

Συμμορία ανηλίκων πίσω από δέκα ένοπλες ληστείες

Πέντε ανήλικοι πίσω από δέκα ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τους ίδιους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Φόβος και τρόμος είχε γίνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες στη δυτική Θεσσαλονίκη συμμορία, που την αποτελούσαν πέντε νεαροί, ηλικίας 15 έως 18 χρόνων.

Ένοπλες ληστείες σε περίπτερα, καφέ-μπαρ, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ, αλλά και σε βενζινάδικο, ήταν ανάμεσα στις δραστηριότητες της, που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Όπως ανακοινώθηκε, από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου, η σπείρα διέπραξε συνολικά 10 ένοπλες ληστείες και τρεις απόπειρες ληστειών στις περιοχές της Σταυρούπολης, του Ευόσμου και της Πολίχνης με συνολική "λεία" 4.130 ευρώ.

Τέσσερις από τους ανήλικους -δύο 15χρονοι και δύο 16χρονοι, ανάμεσά τους κι ένα αλβανόπουλο- συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στη Σταυρούπολη, μετά από ληστεία που διέπραξαν νωρίτερα σε περίπτερο της περιοχής.

Από την έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η δράση τους και συνελήφθη ένα ακόμη μέλος τής σπείρας, ηλικίας 18 ετών. Μαζί τους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network