Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών έξω από την Νομική

Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών έξω από την Νομική
Νομική Αθηνών Eurokinissi

Μετά από καταδίωξη επετεύχθη η ακινητοποίηση του Νιγηριανού διακινητή, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά απωθώντας τους αστυνομικούς με κλωτσιές, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγειΣυνελήφθη διακινητής ναρκωτικών έξω από την Νομική

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην οδό Μασσαλίας, έξω από την Νομική Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Ναρκωτικών του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας, ένας 25χρονος Νιγηριανός, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 25χρονος εντοπίσθηκε εξωτερικά της Νομικής Σχολής να εισπράττει τα χρηματικά ποσά, από τις πωλήσεις ναρκωτικών ουσιών σε τοξικοεξαρτημένα άτομα, που έκανε άλλος αλλοδαπός συνεργός του.

Οι δράστες, στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους συλλάβουν, τράπηκαν σε φυγή, όμως καταδιώχθηκαν και επετεύχθη η ακινητοποίηση του 25χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά απωθώντας τους αστυνομικούς με κλωτσιές.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 53 συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη, συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 540,5 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα