Βρέθηκε σφαίρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου των Θεσπιών

Βρέθηκε σφαίρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου των Θεσπιών
ALFAVITA.GR

Δεν έχουν τέλος οι συνέπειες από τις μπαλοθιές που έπεσαν το Πάσχα στο χωριό των Θεσπιών. Μόλις άνοιξαν τα σχολεία, ένα παιδάκι εντόπισε μία σφαίρα στο προαύλιο και την παρέδωσε στη Διεύθυνση του Σχολείου.

Ακόμα μαζεύουν αδέσποτες σφαίρες στις Θεσπιές μετά το Πάσχα. Μόλις άνοιξαν τα σχολεία, ένα παιδάκι εντόπισε μία σφαίρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου των Θεσπιών και την παρέδωσε στη Διεύθυνση του Σχολείου.

Με την σειρά τους οι καθηγητές κάλεσαν την Αστυνομία και παρέδωσαν την σφαίρα η οποία έχει αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί βαλλιστικά αν προέρχεται από όπλο που έχουν ήδη κατάσχει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λειβαδιάς μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας.

Όλα αυτά εξελίσσονται στο χωριό των Θεσπιών ενώ ακόμη το άτυχο κοριτσάκι παραμένει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και ενώ ο υπαίτιος του τραυματισμού της έχει εντοπιστεί από τις Αρχές και έχει σχηματισθεί σε βάρος του σχετική δικογραφία. Υπενθυμίζεται πως η Δικαιοσύνη τον άφησε προσωρινά ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νοσοκομείο Παίδων: Αισιοδοξία για την υγεία της 8χρονης Αλεξίας

Θήβα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

54χρονος: "Δεν ήξερα ότι εγώ τραυμάτισα την 8χρονη" - Είχε κρύψει το όπλο

Ξέσπασε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: "Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν"

SHARE:

24Media Network