Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι για «Καλό Σκοπό» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι για «Καλό Σκοπό» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τη μαγεία τους. Μια γιορτή γεμάτη συναίσθημα, που φέρνει κοντά τους ανθρώπους, μια ανάσα χαράς ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

Τα Χριστούγεννα φέρνουν μαζί τους το χαμόγελο και τη νοσταλγία, την αγάπη για το συνάνθρωπο, αναζωπυρώνοντας τη διάθεση προσφοράς. Είναι μια περίοδος του χρόνου που όλοι περιμένουμε, εφόσον οι περισσότεροι από εμάς, από μικρά παιδιά, την έχουμε ταυτίσει με τις ευχές και τα όνειρα.

Φέτος ένα μικρό παραμύθι για «καλό σκοπό»,  κρύβει μέσα του όλη την μαγεία των Χριστουγέννων, βάζοντας σε λέξεις συναισθήματα και συνεισφορά. Αφηγείται την ιστορία μιας παιδικής ευχής που με τη δύναμη της αγάπης γίνεται πραγματικότητα. Ο λόγος για «το Μαγικό Πεφταστέρι», της ΑΒ Βασιλόπουλος, που φωτίζει για όλους μας του μικρούς φίλους μια άλλη πλευρά των γιορτινών ημερών και κάνει όλα τα παιδιά να ονειρεύονται. Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από απλό, περιγραφικό λόγο και όμορφες εικόνες, που αποτυπώνουν  όλη τη χαρά των γιορτών, όλα τα συναισθήματα θαλπωρής και αγάπης, τη δύναμη του ονείρου και της πηγαίας ευχής, με στόχο να ζωγραφίσει τα πιο μεγάλα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.

«Το Μαγικό Πεφταστέρι» της ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει ως στόχο να φέρει χαρά σε όλα τα παιδιά- τόσο σε εκείνα που θα ακούσουν την ιστορία, όσο και σε εκείνα που θα βοηθηθούν από την αγορά του βιβλίου. Στο πλαίσιο των προϊόντων «Καλού σκοπού», που διαθέτει στα καταστήματά της, όλο το χρόνο, η αλυσίδα ΑΒ προσφέρει τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις σε ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

«Το Μαγικό Πεφταστέρι» αποτελεί ένα ιδιαίτερο παραμύθι, που τόσο ουσιαστικά όσο και συμβολικά, κάνει πράξη τον καλό σκοπό και γεμίζει με όνειρα και χαμόγελο παιδιά σε όλη τη χώρα.

SHARE:

24Media Network