Επεισόδια μελών του ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού

Τραυματίας αστυνομικός από την εισβολή διαδηλωτών ατο υπουργείο Εργασίας κατα την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος για την τροπολογία της κυβέρνησης στο δικαίωμα της απεργίας την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Τραυματίας αστυνομικός από την εισβολή διαδηλωτών ατο υπουργείο Εργασίας κατα την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος για την τροπολογία της κυβέρνησης στο δικαίωμα της απεργίας την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ξύλο μεταξύ ΠΑΜΕ και ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού όταν επιχειρήθηκε να σπάσει ο κλοιός των ΜΑΤ

Ρεπορτάζ: Μάνος Φραγκιουδάκης

Εισβολή στη στοά του υπουργείου Εργασίας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ μετά από συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Λίγο μετά της 12 μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην ρύθμιση για την κήρυξη των απεργιών που κατέθεσε η κυβέρνηση και η οποία τελικώς θα αποσυρθεί από το νομοσχέδιο στο οποίο κατατέθηκε προκειμένου να συμπεριληφθούν σε επόμενο νομοσχέδιο.

Επεισόδια μελών του ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού

Αφού έκλεισαν την οδό Σταδίου από το ύψος του υπουργείου Εργασίας έκαναν έφοδο στη στοά του υπουργείου σπάζοντας τα ρολά με κράνη και γροθιές. Εισήλθαν στη στοά όπου βρισκόταν δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μετα απο μικρής διάρκειας συμπλοκές από τις οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά δυο διαδηλωτές και ένας αστυνομικός, τα ΜΑΤ οπισθοχώρησαν και η ένταση σταμάτησε. Στη συνέχεια οι διαδηλωτές εξήλθαν από τη στοά. Αφού έσπασαν η πορεία κατευθύνθηκε στη Βουλή όπου έξω από την πλαϊνή είσοδο έγραψαν με κόκκινη μπογιά: "Κάτω τα ξερά σας από την απεργία". Επισης πέταξαν την επιγραφή του υπουργείου Εργασίας την οποία έσπασαν νωρίτερα.

"Λέμε καθαρά στην κυβέρνηση να μην τολμήσουν να ξαναφέρουν στη βουλή  (την τροπολογία για την απεργία)" ανέφεραν οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ.

Στη συνέχεια, το μπλοκ του ΠΑΜΕ κινήθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε συμπλοκή με τα ΜΑΤ, όταν επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

SHARE:

24Media Network