Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία των αντιεξουσιαστών

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία των αντιεξουσιαστών
Διμοιρία των ΜΑΤ, Αρχείο Eurokinissi

Επεισόδια σημειώθηκαν στους δρόμους πέριξ των Εξαρχείων κατά την ολοκλήρωση της πορείας των αντιεξουσιαστών που πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση στην αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση του υπό κατάληψη κτιρίου από αντιεξουσιαστές στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ

Επεισόδια με βροχή από πέτρες, διάφορα αντικείμενα και βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν στους δρόμους πέριξ των Εξαρχείων που ξέσπασαν μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι, κατά την ολοκλήρωση της πορείας των αντιεξουσιαστών που έγινε ως αντίδραση στην αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση του υπό κατάληψη κτιρίου από αντιεξουσιαστές στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ, όπου μάλιστα έγιναν και τέσσερις συλλήψεις.

Ακολούθησε κάλεσμα και πορεία στους δρόμους του κέντρου και σφοδρές συγκρούσεις με τις διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, με τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Από το σημείο έγιναν δύο προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη. Δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί. Αυτή την στιγμή έχει αποκατασταθεί η ηρεμία ωστόσο υπάρχει νέο κάλεσμα των αντιεξουσιαστών για τις 6 το απόγευμα, στο Πολυτεχνείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα