Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της
Επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε story μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, δείχνοντας τα εγκαύματα στο χέρι της και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Τον τελευταίο έναν χρόνο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει μία καθημερινή μάχη προκειμένου να επανέλθει ψυχικά και σωματικά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και η οποία συγκλόνισε τη χώρα.

Συνεχίζει να ανεβαίνει έναν Γολγοθά με συνεχείς επεμβάσεις που αποσκοπούν στην αποκατάσταση των τραυμάτων και εγκαυμάτων που έχει στο σώμα της μετά τις βλάβες που υπέστη από την επίθεση.

Προσφάτως, μπήκε εκ νέου στο Θριάσιο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μία ακόμη επέμβαση. Η Ιωάννα, ωστόσο, δεν έχει χάσει την πίστη της, καθώς σταθερά έχει δίπλα της τον κόσμο που της συμπαραστέκεται. Αυτό προδίδει και το story που ανέβασε στο Instagram, ευχαριστώντας όλους όσοι είναι στο πλευρό της και στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας, όπως έγραψε και η ίδια, αλλά και όπως περικλείεται στον σκοπό και το περιεχόμενο της εικόνας.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα