Έστησε παράνομο ξενώνα για μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας - Από 15 έως 40 ευρώ η διαμονή

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Σε συντονισμένη δράση αστυνομικών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος στην Πλατεία Βικτωρίας, να διαπραγματεύεται την προσωρινή διαμονή με τέσσερις αλλοδαπούς που έφεραν αποσκευές

Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άγιου Παντελεήμονα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ένας 31χρονος Σομαλός, για διευκόλυνση παράνομης διαμονής πολίτη τρίτης χώρας εκ κερδοσκοπίας και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται Νιγηριανή συνεργός του.

Η σύλληψη επετεύχθη στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με ιδιοκτήτες ή εκμισθωτές ακινήτων στην περιοχή, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι μη νόμιμους μετανάστες που συχνάζουν στην πλατεία Βικτωρίας, τους παρέχουν διαμονή σε «άτυπους ξενώνες» έναντι χρηματικής αμοιβής από 15-40 ευρώ το άτομο την ημέρα, άνευ φορολογικών στοιχείων.

Σε συντονισμένη δράση αστυνομικών των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος στην Πλατεία Βικτωρίας, να διαπραγματεύεται την προσωρινή διαμονή με τέσσερις αλλοδαπούς που έφεραν αποσκευές.

Σε έρευνα στον «άτυπο ξενώνα» , διαμέρισμα 4ου ορόφου, που διαχειρίζονταν ο συλληφθείς και ήταν ιδιοκτησίας της Νιγηριανής συνεργού του, βρέθηκαν εντός αυτού τέσσερις γυναίκες από την Σομαλία, τρείς εκ των οποίων στερούντο παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Μετανάστες
SHARE:

24Media Network