Εύβοια: Aναβλήθηκε δίκη των χρυσαυγιτών γιατί κανείς δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπόθεση

Εύβοια: Aναβλήθηκε δίκη των χρυσαυγιτών γιατί κανείς δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπόθεση

Αναβλήθηκε η δίκη των 3 Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν στην Χαλκίδα. Κανένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας δεν ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων (Vid)

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η δίκη των 3 Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν την Παρασκευή (20/9) εξω από τα γραφεία του συνδέσμου στην Χαλκίδα με κοντάρια και ασπίδες.

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr,  άνδρες των ΜΑΤ έφθασαν από την Αθήνα για να καταθέσουν στο Δικαστήριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας Δικηγόρος της Χαλκίδας δεν θέλησε να υπερασπίσει τους Χρυσαυγίτες, κάτι που εξόργισε τον Βουλευτή Νίκο Μίχο, ο οποίος ζήτησε από τους Δικαστές την ολιγοήμερη αναβολή της δίκης, για να αναλάβουν την υπερασπιτική τους γραμμή δικηγόροι της Αθήνας, κάτι που αρχικά δεν έγινε δεκτό.

Ο Νίκος Μίχος με έντονο ύφος τόνισε στην eviazoom ότι πρόκειται για στημένη δίκη και θα γίνουν από τον ίδιο μηνύσεις για κακοδικία, ενώ κατηγόρησε ξανά τα ΜΑΤ ακόμα και για ψέκασμα σε ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο των επεισοδίων.

Επίσης υπερασπίστηκε με πάθος τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας αλλά και τον Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας Παρασκευά Γάτο, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χαλκίδα: Δικογραφία για τους συλληφθέντες έξω από τα γραφεία της ΧΑ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

SHARE:

24Media Network