Φωτιά στον Πλάτανο Αλμυρού: Εντοπίστηκε νεκρή ηλικιωμένη – Ανέκτησε τις αισθήσεις ο σύζυγός της

Φωτιά στον Πλάτανο Αλμυρού: Εντοπίστηκε νεκρή ηλικιωμένη – Ανέκτησε τις αισθήσεις ο σύζυγός της
Πυρκαγιά στο Βελεστίνο Μαγνησίας Nephele Nomikou / SOOC

Απανθρακωμένη εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Χοροστάσι πλησίον του Πλατάνου Αλμυρού, όπου μαίνεται αυτή τη στιγμή μεγάλη φωτιά. Ανέκτησε τις αισθήσεις ο σύζυγός της, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τρομακτικές διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά που καίει από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/07) τη Μαγνησία, με την κατάσταση να παραμένει ανεξέλεγκτη στα πύρινα μέτωπα στο Βελεστίνο και τον Πλάτανο Αλμυρού.

Δεκάδες οικισμοί στην ευρύτερη περιοχή έχουν ήδη εκκενωθεί, ενώ πριν λίγο εντοπίστηκε νεκρή μία ηλικιωμένη γυναίκα, στην περιοχή Χοροστάσι του Αλμυρού Μαγνησίας, κοντά στο χωριό Πλάτανος.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα σε τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε με τον σύζυγό της, σε περιοχή με ξερά χόρτα που παραδόθηκε στις φλόγες.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί και ο σύζυγός της, ο οποίος ευτυχώς ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το συντονιστικό της Πυροσβεστικής που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και το τροχόσπιτο βρισκόταν στην παραλία σε ένα σημείο με χόρτα. Βλέποντας τη φωτιά ο σύζυγός της προσπάθησε να τη σβήσει, ωστόσο όταν είδε ότι αυτό ήταν αδύνατο έσπευσε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει την άτυχη γυναίκα, ωστόσο ήταν ήδη αργά, αφού το τροχόσπιτο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Μιλώντας για το τραγικό περιστατικό στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος ανέφερε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις οικογένειες που βρίσκονταν στο σημείο και τους είπε ότι έπρεπε να εκκενώσουν την περιοχή, με το συμβάν, όπως είπε, να λαμβάνει χώρα περίπου 5 μέτρα από τη θάλασσα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα