Γλυφάδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Αστυνομικός της ΔΙΑΣ περιόρισε τη φωτιά

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Αστυνομικός της ΔΙΑΣ περιόρισε τη φωτιά
Η οδηγός και το παιδί της βγήκαν αστραπιαία από το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες Eurokinissi

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην οδό Λαμπράκη της Γλυφάδας. Πρόλαβαν να απομακρυνθούν εγκαίρως η οδηγός μαζί με το παιδί της. Αστυνομικός ανέλαβε δράση πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Στις φλόγες και μάλιστα εν κινήσει τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στην οδό Λαμπράκη της Γλυφάδας, στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα μαζί με το παιδί της, που ευτυχώς πρόλαβαν να αποβιβαστούν εγκαίρως και ασφαλείς.

Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, καθώς και η Δημοτική Αστυνομία, την φωτιά ωστόσο είχε προλάβει να περιορίσει ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο εν λόγω αστυνομικός, αποφάσισε να αναλάβει δράση με τη χρήση ενός πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα να περιορίσει τη φωτιά μέχρι την ολοκληρωτική κατάσβεσή της μετά την άφιξη της πυροσβεστικής.

Τον άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ μάλιστα, συνεχάρη και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπαδόπουλος, που είπε: “Τα απρόοπτα σε μια πόλη δεν σταματούν ποτέ – και αναδεικνύουν τους “μικρούς ήρωες” της καθημερινότητάς μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και αποδίδει εύσημα στον αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ. που επέδειξε αυξημένη αίσθηση καθήκοντος. Αξίζει ένα ξεχωριστό μπράβο στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα