Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο δράστης – Πήγε στη δουλειά του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο δράστης – Πήγε στη δουλειά του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα
Το σπίτι της οικογένειας στη Ζάκυνθο όπου έλαβε χώρα η γυναικοκτονία imerazante.gr

Ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο βρίσκεται στα χέρια των αρχών από το πρωί της Δευτέρας. Είχε γίνει εναντίον του καταγγελία για οικογενειακή βία.

Συνελήφθη τελικά ο 51χρονος που χθες βράδυ μετά από άγριο ξυλοδαρμό, φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, 41χρονων, με μαχαίρι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι.

Επέστρεψε όμως το βράδυ της Κυριακής και μετά από έντονο καυγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο εξ αυτών ανήλικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Κεριού, όπου και πήγε στην οικοδομή που εργάζεται, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ο 51χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και αναμένεται αργότερα να πάει στον εισαγγελέα και την Τρίτη στον ανακριτή.”

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 51χρονος είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01.08.2022) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 41χρονης αλλοδαπής συζύγου του, σε περιοχή της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια επισταμένων ερευνών, καθώς χθες το βράδυ (31.07.2022), με τα χέρια και τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Γίνεται μνεία ότι ο ανωτέρω είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα