Ηλεία: Νάρκωσαν τα σκυλιά και άδειασαν το σπίτι

Σκύλος - φύλακας. Φωτό αρχείου.
Σκύλος - φύλακας. Φωτό αρχείου. SHUTTERSTOCK

Διαρρήκτες χτύπησαν και νάρκωσαν τέσσερα σκυλιά ώστε να εισβάλουν ανενόχλητοι στο σπίτι και να αρπάξουν ο,τι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους.

Θύματα διαρρηκτών έπεσαν τέσσερα σκυλιά – φύλακες  σπιτιού στην Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι δράστες που πιθανότατα γνώριζαν οτι οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν από το σπίτι, δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να ναρκώσουν τα σκυλιά ωστε ανενόχλητοι να εισβάλουν και να κλέψουν χτήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να μπουν από τις πόρτες και παραβίασαν το παράθυρο του υπνοδωματίου.

Mάλιστα, όπως γράφει το patrisnews.gr, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε κουζίνα και τουαλέτα. Οι δράστες έφυγαν απο το σπίτι με 1.000 ευρώ και κοσμήματα.

Το μεγαλύτερο σοκ που υπέστησαν τα μέλη της οικογένειας επιστρέφοντας δεν ήταν τόσο η παραβίαση του ιδιωτικού τους χώρου και η λεία των διαρρηκτών αλλά το γενονός οτι είδαν τα τέσσερα σκυλιά τους πεσμένα στο έδαφος.

 «Τα σκυλιά είναι σαν παιδιά μας. Ήταν λάθος που είχα τα χρυσαφικά στο σπίτι μαζί με τα χρήματα, αλλά τώρα χάθηκαν. Με ενόχλησε όμως το γεγονός για τα σκυλιά. Καλύτερα που δεν ήμουν εδώ γιατί δε θα ήξερα πως θα αντιδρούσα. Τα χτύπησαν και τα υπνώτισαν. Συνήλθαν αργά το βράδυ» είπε ο πατέρας της οικογένειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηλεία, Διάρρηξη, κλοπή
SHARE: