Ηράκλειο: Χαμός σε σχολική εκδρομή - Ξενοδόχος επιτέθηκε σε καθηγήτρια

Ηράκλειο: Χαμός σε σχολική εκδρομή - Ξενοδόχος επιτέθηκε σε καθηγήτρια

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών που βιντεοσκόπησαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την απαράδεκτη συμπεριφορά του ξενοδόχου. Τι τον εξόργισε

Ανάσταση είναι η σχολική κοινότητα στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά την επίθεση ξενοδόχου σε καθηγήτρια. Το επεισόδιο με την βίαιη επίθεση ξενοδόχου από πόλη της Πελοποννησου εις βάρος καθηγήτριας στο ΕΠΑΛ του Ηρακλείου που συνόδευε μαθητές σε σχολική εκδρομή παίρνει μεγάλες διαστάσεις, μιας και όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των μαθητών που κατέγραψαν τις σκηνές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σήμερα οι μαθητές και οι συνοδοί τους καθηγητές αλλά και οι γονείς επιστρέφουν στο Ηράκλειο και θα προχωρήσουν σε καταγγελία του περιστατικού στις αρμόδιες υπηρεσίες σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Αναμένεται δε να καταθέσουν και μηνύσεις.

Για το περιστατικό μάλιστα θα γίνει και αναφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου όπως αναφέρει η παθούσα στην εφημερίδα Πατρίς.

Η αιτία που έφερε την επίθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια εγκάλεσε τον ξενοδόχο για ελλειπή καθαριότητα γεγονός που εξόργισε τον τελευταίο ο οποίος δε δίστασε να της επιτεθεί και να χειροδικήσει σε βάρος της.

Πηγή: Cretalive

SHARE: