Κακοκαιρία Μπάλλος: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Αττικής

Κακοκαιρία Μπάλλος: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Αττικής

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αττικής με προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα και συστάσεις για αποφυγή μετακινήσεων.

Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Αττικής με σύσταση να αποφέυγουν άσκοπες μετακινήσεις και προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία Μπάλλος.

Το μήνυμα αναφέρει:

“Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις,  περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακουθείτε τις οδηγίες των αρχών”.

Το χτύπημα την κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα είναι σφοδρό. Έντονες είναι οι βροχοπτώσεις σε Αττική, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιο, Πελοπόννησο κλπ., ωστόσο η Πυροσβεστική μέχρι τώρα έχει δεχτεί 33 κλήσεις μόνο από την Αττική για αντλήσεις υδάτων και κυρίως από τις περιοχές της Κηφισιάς, του Περιστερίου, του Μοσχάτου, των Κ. Πατησίων, του κέντρου της Αθήνας και της Ν. Φιλαδέλφειας.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και πλέον αποδόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Τα ξημερώματα είχε κλείσει προσωρινά η οδός Ωκεανιδών στην Ελευσίνα, όπου η Πυροσβεστική απομάκρυνε με ασφάλεια έναν οδηγό που ακινητοποιήθηκε το όχημά του στον πλημμυρισμένο δρόμο.

Δείτε παρακάτω τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

https://www.news247.gr/download/5249//738000/plimmires.pdf

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα