Κακοκαιρία: “Παρέλυσε” η Αττική από την καταιγίδα – Πού υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας

Κακοκαιρία: “Παρέλυσε” η Αττική από την καταιγίδα – Πού υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας

Χάος έχει προκαλέσει η σφοδρή βροχόπτωση στους δρόμους της Αθήνας, οι οποίοι σε πολλά σημεία έχουν "φρακάρει". Ποιοι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι. LIVE Χάρτης.

Κυκλοφοριακό χάος έχει προκαλέσει, μεταξύ άλλων προβλημάτων, η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει την τελευταία ώρα την Αττική.

Υπενθυμίζεται πως στους κατοίκους της πρωτεύουσας εστάλη και προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, το ο ποίοι τους καλεί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Παρ’ όλα αυτά, για τα οχήματα που βρίσκονται ήδη στον δρόμο, η κατάσταση είναι απελπιστική, αφού η σφοδρή βροχόπτωση έχει “μπλοκάρει” πολλά σημεία, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε διακοπή της κυκλοφορίας σε αρκετούς προχώρησε η Αστυνομία λόγω της έντονης βροχόπτωσης και υπερχείλισης υδάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση απο την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

  • Επι της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραια.
  • Επι της Νέας Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (λίγο πριν την υπόγεια σήραγγα) στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος.
  • Επί της οδού Ωκεανίδων από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαραθώνος στην περιοχή του Ασπρόπυργο.
  • Στην έξοδο Λαχανά επί της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία
  • Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, απο το ύψος της οδού Ανθέων έως την οδό Ζέππου.

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Χαμοστέρνας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Περιφ. Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις υπάρχουν επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Παράλληλα, η κυκλοφορία διακόπηκε και στην έξοδο Λαχανά επί της Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία, όπως και στη Λ. Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της οδού Ανθέων έως την οδό Ζέππου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

“Καταρράκτες” στη Βασιλίσσης Σοφίας – Δείτε το βίντεο του NEWS 24/7

Μεγάλα προβλήματα καταγράφονται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, όπου σχηματίστηκε και ένας… καταρράκτης, στο ύψος του ΝΙΜΤΣ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα