Κατερίνη: Δύο εμπορικά καταστήματα άνοιξαν κανονικά, παρά το lockdown

Κατερίνη: Δύο εμπορικά καταστήματα άνοιξαν κανονικά, παρά το lockdown
thesstoday.gr

Δύο εμπορικά καταστήματα στην Κατερίνη είναι ανοιχτά, παρά τα περιοριστικά μέτρα. Τα ασανσέρ λειτουργούν κανονικά, ενώ πολλοί φορούν τη μάσκα κάτω από τη μύτη, λες και δεν υπάρχει πανδημία.

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε καθολικό lockdown και η Κατερίνη- όπως και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα- ανήκει στις περιοχές υψηλού κινδύνου και μεγάλου ιικού φορτίου κάποιοι φαίνεται ότι βρήκαν τρόπους να αγνοούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Δύο εμπορικά καταστήματα άνοιξαν κανονικά, παρά το lockdown, μιας και παρόλο που οι πόρτες του καταστήματος είναι κλειστές μπροστά, οι πίσω πόρτες δέχονται κανονικά πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, οι πελάτες δείχνουν τι θέλουν από το ράφι και οι υπάλληλοι τα βάζουν στα καλάθια. Όταν τελειώσουν τα ψώνια, οι πελάτες δίνουν τα στοιχεία τους και αργότερα μέσα στην ημέρα τα προϊόντα φτάνουν στην πόρτα τους. Μπορούν να πληρώσουν με αντικαταβολή ή με κάρτα. Μάλιστα τα ψώνια θα πρέπει να είναι αξίας 30 ευρώ και πάνω, όπως ενημερώνουν οι υπάλληλοι τους πελάτες όταν έρχονται.

thesstoday.gr

Το κατάστημα δέχεται αρκετό κόσμο, το ασανσέρ λειτουργεί κανονικά με όσα άτομα χωράει, πολλοί φορούν τη μάσκα τους κάτω από τη μύτη και η κατάσταση θυμίζει εποχές πριν από το lockdown και την πανδημία του κορονοϊού.

thesstoday.gr

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Κάπως διαφορετικά, αλλά με την ίδια νοοτροπία, γνωστό κατάστημα ειδών για το σπίτι, λίγο έξω από την πόλη, το οποίο μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Κατερίνης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα