Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και τη χαρακτήρισε “ανόητη”

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και τη χαρακτήρισε “ανόητη”
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας papadakispress

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας κλήθηκε να ανακαλέσει για τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες και αντ' αυτού προχώρησε σε ένα ντροπιαστικό ρεσιτάλ μισογυνισμού.

Τους λόγους για τους οποίους έκανε στις σεξιστικές δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα θέλησε να εξηγήσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, αλλά μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα, προχωρώντας σε νέες απαράδεκτες δηλώσεις.

“Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, αποφάσισα να το παίξω ‘κακό παιδί’ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω”, είπε (για κάποιον ανεξήγητο λόγο) ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Τότε, η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου αποδοκίμασε τα λεγόμενά του ως “κατάπτυστα” και τότε ήταν που ανέβηκαν οι τόνοι. Ο ηθοποιός τη χαρακτήρισε ανόητη, με τον Παναγιώτη Στάθη να παίρνει θέση υπέρ της συναδέλφου του.

“Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη” , είπε ο Τζούμας.

“Δεν πρέπει να πείτε μία συγγνώμη στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;”, ρώτησε ο Νίκος Ρογκάκος.

“Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ”, είπε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα