Κορονοϊός: Εισβολή αρνητή γονέα σε σχολείο στη Θέρμη – Έσπρωξε τη διευθύντρια

Κορονοϊός: Εισβολή αρνητή γονέα σε σχολείο στη Θέρμη – Έσπρωξε τη διευθύντρια
Φωτογραφία αρχείου Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Πατέρας που αρνήθηκε να τηρήσει τα ισχύοντα μέτρα στα σχολεία για τον κορονοϊό επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς σε σχολείο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Επεισόδιο με γονέα που αρνήθηκε να τηρήσει τα ισχύοντα μέτρα που για την ομαλή λειτουργία των σχολείων κατά του κορονοϊού, σημειώθηκε σε δημοτικό της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Θέρμης.

Πρόκειται για πατέρα μαθητή ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την απαραίτητη σχολική κάρτα για το παιδί του που φοιτά στο εν λόγω σχολείο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το GR TIMES, ο πατέρας εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, αρνούμενος για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.

Εναντίον του πατέρα κατέθεσε μήνυση η διευθύντρια του σχολείου. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο γονέας παραπέμπεται στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες του GR TIMES σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας, η οποία αποστέλλεται στον εισαγγελέα, στον οποίο και θα οδηγηθεί ο δράστης αργότερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα