Λαμία: Η σοκαριστική μαρτυρία της Γαλλίδας που βίαζε ο 34χρονος – “Έτσι σώθηκα”

Λαμία: Η σοκαριστική μαρτυρία της Γαλλίδας που βίαζε ο 34χρονος – “Έτσι σώθηκα”

Η 40χρονη Γαλλίδα που είχε φυλακιστεί από τον 34χρονο στη Λαμία σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά. "Θα είσαι μόνο δική μου σκλάβα, κανενός άλλου", της έλεγε

Η 40χρονη Γαλλίδα που ήταν φυλακισμένη από τον 34χρονο στη Λαμία μίλησε για την περιπέτειά της.

Μιλώντας στον ALPHA περιέγραψε τις στιγμές της “ομηρίας” της.

“Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα, του είπα όχι και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι και δεν είναι δική μου επιλογή και ότι κανείς δεν θα με αναζητήσει και κανείς δεν θα έρθει να με βοηθήσει. Ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος που βρίσκομαι είναι η φυλακή μου”.

Έμεινε αιχμάλωτη για τρεις ημέρες, ενώ αποκάλυψε ότι ο 34χρονος της είπε να πάει στον γιατρό και να του ζητήσει χλωροφόρμιο αλλά δεν απάντησε για ποιον σκοπό το ήθελε.

“Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω” εξομολογείται.

Στην ανακρίτρια Λαμίας θα βρεθεί άλλωστε σήμερα ο 34χρονος εθνοφύλακας που κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό κατά εξακολούθηση και κατά συρροή της 40χρονης Γαλλίδας.

την αρχική καταγγελία της Γαλλίδας υπηκόου που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη στο σπίτι του κατηγορούμενου επί 2,5 ημέρες, προστέθηκαν μαρτυρικές καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών, από τη Λαμία αυτή τη φορά, μιας 35χρονης και μιας 24χρονης που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματά του 34χρονου για πολλά έτη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που προστέθηκαν στη δικογραφία, ο 34χρονος κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τις δύο Λαμιώτισσες, ενώ και η συμπεριφορά του έναντι της Γαλλίδας ήταν ακραία προκειμένου να την υποτάξει και να γίνει «σκλάβα» του.

Οι εικόνες που περιγράφουν οι κοπέλες είναι ανατριχιαστικές, ενώ όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του LamiaReport, η μία κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν κλείσει τα 18 της χρόνια, ενώ αναγκαζόταν να υποκύπτει στις ορέξεις του ακόμη και με την απειλή όπλου.

Επιπλέον η 35χρονη στις μαρτυρίες της περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας και εξευτελισμού, ακόμη και κλείσιμο σε πορτμπαγκάζ, προκειμένου να φοβηθεί και να υποκύψει και προκειμένου να μην αποκαλύψει τις πράξεις του 34χρονου. Μαζί με την κατάθεση της Γαλλίδας, φαίνεται πως ο 34χρονος επιζητούσε να κάνει τα θύματά του “σκλάβες του σεξ”. «Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους», είναι μια χαρακτηριστική φράση που τους έλεγε.

Την ίδια ώρα, η 24χρονη σύντροφός του Λαμιώτη που κατηγορείται επίσης για υπόθαλψη εγκληματία, δηλώνει σοκαρισμένη και διαψεύδει τα όσα καταγγέλλει η Γαλλίδα. Μπορεί να παραδέχεται πως ο εθνοφύλακας έδενε ακόμη και την ίδια, ωστόσο το έκανε όπως λέει, με τη θέληση της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα