Λάρισα: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση σε ταβέρνα κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου

Λάρισα: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση σε ταβέρνα κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος glomex

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς γευμάτιζε με συναδέλφους του σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας. 

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, προκάλεσε, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, η επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς γευμάτιζε με συναδέλφους του σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Το πρώτο σκέλος της εισαγγελικής παρέμβασης αφορά το εάν τελέσθηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση, ποιες.

Το δεύτερο σκέλος αφορά το να διερευνηθεί αν οι παθόντες θα υποβάλουν έγκληση ή όχι, με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής έγκλησης ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες.

Σύμφωνα με την καταγγελία του καθηγητή, όταν συνάδελφοί του ρώτησαν τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας γιατί δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού, εκείνοι τους επιτέθηκαν και τον προπηλάκισαν.

“Πολλά άτομα, συνάδερφοι πήγαμε σε μια ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, στα πλαίσια συνεδρίου, και αφού τρώγαμε, ζητήσαμε ευγενικά τον καταστηματάρχη να κάνει κάποιον έλεγχο πιστοποιητικού γιατί δεν είχε κάνει σε κανέναν” είπε ο καθηγητής πνευμονολογίας, μιλώντας στο Mega και συνέχισε:

“Το είπαμε με πολύ ευγενικό τρόπο και εκείνοι αφού μας έβρισαν μας έδιωξαν από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν να με πετάξουν κάτω να μου σκίσουν το πουκάμισο το δικό μου και ενός συναδέρφου, ο οποίος προσπάθησε να με προστατέψει να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο” συμπλήρωσε.

«Κάλεσα την αστυνομία, ήρθαν περιπολικά, κατέγραψαν το γεγονός και θα υποβληθεί κανονικά μήνυση με βάση την νομική οδό. Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει» εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε πως “σε όσα μαγαζιά έχω πάει τον τελευταίο καιρό, ούτε στο στο 10-20% δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα