Λάρισα: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο κτίριο της Β’ ΔΟΥ

Λάρισα: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο κτίριο της Β’ ΔΟΥ
Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται η Β'ΔΟΥ Λάρισας στο κέντρο της πόλης, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ) Eurokinissi

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν αυτή την ώρα 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι οχήματα, ενώ μετά το τέλος της κατάσβεσης αναμένεται να γίνει αποκάθαρση

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που καίει στο κτίριο που στεγάζεται η Β’ ΔΟΥ της Λάρισας από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν αυτή την ώρα 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι οχήματα, ενώ μετά το τέλος της κατάσβεσης αναμένεται να γίνει αποκάθαρση.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλία, αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Σκούπρα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν πυροσβέστες και οχήματα από όλη την Περιφέρεια.

Σημειώνεται πως διεξάγεται προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ ειδικοί πραγματογνώμονες αναμένεται να ερευνήσουν τους λόγους για τους οποίους το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες.

“Καταστροφές, η έκταση των οποίων δεν μπορεί να εκτιμηθεί προς το παρόν, έχουν σημειωθεί στο αρχείο της Εφορίας της Λάρισας” δήλωνε νωρίτερα με την προϊσταμένη της υπηρεσίας Ελένη Τζιόρτζιου.

Η κ. Τζιόρτζιου δήλωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες ώστε να μην υπάρχει αρρυθμία από την επόμενη ημέρα, σημειώνοντας πως θα γίνει προσπάθεια το αρχείο να αναπαραχθεί.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα