Λαζόπουλος για Φάρμα: Ο Γαρδέλης και ένα ντουέτο Ψωμιάδη – Παπανδρέου, που όλοι θέλουν να δουν

Λαζόπουλος για Φάρμα: Ο Γαρδέλης και ένα ντουέτο Ψωμιάδη – Παπανδρέου, που όλοι θέλουν να δουν
Σταμάτης Γαρδέλης Παναγιώτης Ψωμιάδης

Η προσευχή του Σταμάτη Γαρδέλη στον Δία, το παραλήρημά του στο "Πρωινό" και ο υπερ-φάρμας Παναγιώτης Ψωμιάδης μπαίνουν στο "Στόμα του Λάκη", στο πρώτο podcast του Λάκη Λαζόπουλου.

Η “Φάρμα” και οι περιπέτειες των παικτών του δεύτερου κύκλου του reality δράσης έχουν καταφέρει να απασχολήσουν και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το “Στο Στόμα του Λάκη” και το πρώτο podcast του στο NEWS 24/7.

Στο πρώτο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινά ζητώντας από τον Γιώργο Παπανδρέου να μη στεναχωριέται για την ήττα του στην εκλογική αναμέτρηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του προτείνει πως υπάρχει και η “Φάρμα” αν θέλει να ξεκουραστεί, όπου και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

“Γιώργο Γιώργο μη στεναχωριέσαι σε παρακαλώ. Υπάρχει και η Φάρμα να ξεκουραστείς λίγο, να αλλάξεις εικόνες, έχει φύγει και ο Γαρδέλης, να έχει να μιλήσει και ο Ψωμιάδης με κάποιον. Νομίζω ότι αν δούμε αυτό το ντουέτο Ψωμιάδη και Παπανδρέου στη Φάρμα θα είναι ‘Φάρμα οφθαλμών΄’ και αυτιών”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

“Μεταφράζοντας Σταμάτη Γαρδέλη”

Η αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το reality του ΑΝΤ1, όσα προηγήθηκαν με την προσευχή και την επίκκληση στον Δία αλλά και όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό του “Πρωινού” με τον ηθοποιό να δίνει ρεσιτάλ ακατάληπτης ατάκας απασχόλησαν στη συνέχεια τον Λάκη Λαζόπουλο στο podcast του “Στο Στόμα του Λάκη”.

Επιστρατεύοντας κά τον “Τζίμη-πάμε πλατεία;” ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά:

“Ο Γαρδέλης έφυγε στο μεταξύ από τη ‘Φάρμα’ και πολύ μας στεναχώρησε γι’ αυτό και τον κάλεσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να τους εξηγήσει αυτό που δεν μπόρεσε να τους εξηγήσει από μέσα. Πήγε εκεί και δια ζώσης να το εξηγήσει. Προσπαθούσε ο έρμος ο Λιάγκας να τον ρωτήσει ‘θα ξαναγυρίσετε δηλαδή στο παιχνίδι’ και αυτός έλεγε ‘κανείς δεν ξέρει’. Μονολογούσε ο υπερνομάρχης και ο υπερ-φάρμας Ψωμιάδης για τον Γαρδέλη, έλεγε μιλάει με τον Δία, τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια…”, είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να… επιστρατεύσει και τον Τζίμη-“πάμε πλατεία;” προσπαθώντας να καταλάβει όσα εννοούσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. “Ωπα ρε παιδιά! Ξεκίνησες μικρός και έγινες μεγάλος; Ήσουν μεγάλος και έγινες μικρός; Τι λέει το άτομο; Ο άνθρωπος τα λέει πιο απλά, πώς θες να τα πει;”, σχολίασε.

“Στο Στόμα Του Λάκη” Podcast

Κάθε Πέμπτη στο NEWS 24/7 το αιχμηρό πολιτικό σχόλιο, η ανελέητη σάτιρα και όσα συμβαίνουν ανάμεσα στις γραμμές της επικαιρότητας μπαίνουν στο «Στο Στόμα του Λάκη»… Κι όχι μόνο, αφού επιστρέφουν μαζί του και οι γνώριμες φωνές των διαχρονικά αγαπημένων χαρακτήρων του.

Κάνε εγγραφή στο “Στόμα Του Λάκη” στο Spotify, Apple Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα