Μαρκογιαννάκης για Γιακουμάκη: Επιβεβαιώνομαι πλήρως. Δεν προκύπτουν οι απαιτούμενες ενδείξεις σε βάρος μου

Μαρκογιαννάκης για Γιακουμάκη: Επιβεβαιώνομαι πλήρως. Δεν προκύπτουν οι απαιτούμενες ενδείξεις σε βάρος μου

Έγγραφο του εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων για τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, επιστρέφει ο εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων την προανακριτική δικογραφία που αφορά τον υποψήφιο βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μαρκογιαννάκη και την εμπλοκή του στην υπόθεση του σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σήμερα από το γραφείο του κ Μαρκογιαννάκη δόθηκε στη δημοσιότητα το έγγραφο του εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων Γιώργου Σιώπη με ημερομηνία 14-9-2015 στο οποίο αναφέρεται:

«Επαναφέρουμε τη συνημμένη προανακριτική δικογραφία ,η οποία περιήλθε σε εμάς με αναφορά σας και επειδή λόγω μη προκυπτουσών κατά την κρίση μας επαρκών αποχρώσεων, ενδείξεων σε βάρος του τρίτου εκ των κατηγορουμένων Χρήστου Μαρκογιαννάκη για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση, παραγγέλλομε την εισαγωγή της υποθέσεως αυτής στο σύνολο της στο εκείσε Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με την κατά νόμο πρόταση σας».

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή σε γραπτή δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφέρει:

«Το τελευταίο δεκαήμερο δέχτηκα και καλόπιστη κριτική αλλά και πολύ λάσπη σχετικά με τη δήθεν εμπλοκή μου στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με δήλωσή μου ξεκαθάρισα τα πράγματα. Πλήρως επιβεβαιώνομαι τώρα από την ενέργεια του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, να επιστρέψει τη δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την εντολή να εισαχθεί με πρότασή του στο Δικαστικό Συμβούλιο, αφού δεν προκύπτουν σε βάρος μου οι, κατά νόμο, απαιτούμενες ενδείξεις. Πιστεύω ότι όσοι μου άσκησαν καλόπιστη κριτική, καλόπιστα θα λειτουργήσουν και τώρα. Από τους λασπολόγους και κουκουλοφόρους της ανωνυμίας δεν το περιμένω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές 2015: Μεϊμαράκης για Μαρκογιαννάκη στο NEWS 247: Με το θέμα θα ασχοληθεί η Επιτροπή. Η άσκηση ποινικής δίωξης δεν συνιστά και απόδειξη ενοχής

Υπόθεση Γιακουμάκη: Τι απαντά ο Χρ. Μαρκογιαννάκης για την ποινική δίωξη σε βάρος του

Μαρκογιαννάκης: Παρενέβην για φοιτητή, δεν ξέρω αν ανήκει στην ομάδα που εκφόβιζε τον Γιακουμάκη

SHARE:

24Media Network