Με δυσκολία η κυκλοφορία στην Αττική – Πορεία των εργαζομένων στα Νοσοκομεία

Με δυσκολία η κυκλοφορία στην Αττική – Πορεία των εργαζομένων στα Νοσοκομεία

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε μεγάλες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Δυσκολεύει η κατάσταση λόγω της πορείας.

Μικροταλαιπωρία αναμένει τους οδηγούς που κυκλοφορούν σήμερα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Επίσης, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στην άνοδο από το Γηροκομείο μέχρι και μετά τον Φάρο Ψυχικού και στην κάθοδο από τον Φάρο, μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο ρεύμα προς Αμπελόκηπους, ενώ και η κάθοδος της Μεσογείων παρουσιάζει αυξημένη κίνηση από το Νομισματοκοπείο μέχρι την Εθνική Άμυνα.

Ακινητοποιημένο όχημα στη Λένορμαν προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην Εθνική Οδό μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης, ενώ και στην Αττική οδό με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία από την Μεταμόρφωση μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Η κίνηση αναμένεται να καταστεί ακόμη δυσκολότερη καθώς σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, οι οποίοι συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή στο Αγλαΐα Κυριακού και αναμένεται να κινηθούν μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας και της Πανεπιστημίου προς το υπουργείο Υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα