Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στα Καλύβια Θορικού ανάμεσα στα σπίτια

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στα Καλύβια Θορικού ανάμεσα στα σπίτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στα Καλύβια Θορικού στην Αττική ανάμεσα στα σπίτια της περιοχής. Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στα Καλύβια Θορικού και ανάμεσα στα σπίτια. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε στη συμβολή των οδών Τενέδου και Ιόλης, κυριολεκτικά ανάμεσα στα σπίτια, ενώ σπεύδουν συνεχώς ενισχύσεις, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 50 άντρες με 20 οχήματα και 7 οχήματα εθελοντών, 5 ελικόπτερα 12 οχήματα των ΟΤΑ και 20 άτομα πεζοπόρο.

 

Υπενθυμίζεται πως οι χθεσινές πυρκαγιές σε Πικέρμι και Κάρυστο έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο και σε ύφεση και χωρίς ενεργά μέτωπα είναι το Καρπενήσι και η Αγία Άννα στην Εύβοια. Επίσης, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορίας 4) έχουν οι Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος), Στερεάς Ελλάδος (Εύβοια, Βοιωτία) και Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα