Νέα Σμύρνη: Καλείται ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη: Καλείται ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος
Ο 22χρονος στον εισαγγελέα Eurokinissi

Ο 22χρονος κλήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης να καταθέσει τις έγγραφες εξηγήσεις του ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Αντιμέτωπος και με καταγγελία για απόπειρα βιασμού βρίσκεται ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών, με πιο πρόσφατη εκείνη στη Νέα Σμύρνη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει ήδη παραγγείλει από τις αστυνομικές αρχές να διενεργήσουν την προανάκριση και στο πλαίσιο αυτό να λάβουν έγγραφες εξηγήσεις του 22χρονου. Η ανωμοτί κατάθεση αναμένεται να ληφθεί το επόμενο διάστημα και στη συνέχεια η δικογραφία θα επιστραφεί στις εισαγγελικές αρχές για να αποφανθούν για την πορεία των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έχει γίνει από μία 22χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από το συγκεκριμένο άτομο τον Αύγουστο του 2020. Η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ όταν είδε το πρόσωπο του 22χρονου αμέσως τον ταυτοποίησε. Κι αυτό γιατί αν και εκείνος εμφανίζεται όταν της επιτάθηκε, το βράδυ της 6ης Αυγούστου, να φορούσε μάσκα, η γυναίκα κατάφερε να του βγάλει τη μάσκα και να δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο τελευταίος θα βρεθεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς κατηγορούμενος για πλημμεληματική προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα