Νέο μπαράζ ληστειών σε σπίτια στο Πόρτο Ράφτη και στη Βουλιαγμένη

Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Στην πρώτη περίπτωση στο Πόρτο Ράφτη, οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία, παραβιάζοντας παράθυρο ισογείου και στην δεύτερη περίπτωση παραβίασαν την πόρτα κουζίνας ισογείου

Απανωτές είναι οι ληστείες σε σπίτια το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά, αυτή την φορά σε Πόρτο Ράφτη και Βουλιαγμένη.

Στην πρώτη περίπτωση, στο Πόρτο Ράφτη, περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής, τρεις άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβιάζοντας παράθυρο ισογείου εισήλθαν σε μονοκατοικία, όπου με την απειλή όπλου και μαχαιριών ακινητοποίησαν τον 71χρονο ιδιοκτήτη και αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στην δεύτερη περίπτωση, στην Βουλιαγμένη και περίπου στις 7 το πρωί της Κυριακής, δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβιάζοντας πόρτα κουζίνας ισογείου εισήλθαν σε μονοκατοικία επί της οδού Λητούς,  όπου με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού ακινητοποίησαν έναν 76χρονο και τον 43χρονο γιο του και αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό  και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

SHARE:

24Media Network