Ο Σώρρας επανεμφανίστηκε με μήνυμα και διαγράφει μέλη

Ο Σώρρας επανεμφανίστηκε με μήνυμα και διαγράφει μέλη

Αφορμή για το νέο ξέσπασμά στάθηκε το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας έκανε την επανεμφάνισή του με νέο ηχητικό μήνυμα, που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο You Tube.

Στο στόχαστρό του μπήκε η δικηγόρος της οργάνωσης, καθώς και άλλοι πρώην συνεργάτες του, στους οποίους απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας. Αφορμή για το νέο ξέσπασμά στάθηκε το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου στο οποίο αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες τους διοικεί μια φωνή.

«Δεν είσαι λίγο ημίτρελη ρε Νάνσυ;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας.

Παράλληλα, κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί επίσης τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αρτέμης Σώρρας
SHARE:

24Media Network