Πάγκαλος: “Αγανακτισμένος και ταπεινωμένος”

Πάγκαλος: “Αγανακτισμένος και ταπεινωμένος”
Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στο συνέδριο της οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς», Δευτέρα 9 Μαΐου 2011. Στη φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ευθύνες από τους διοργανωτές των συγκεντρώσεων των "Αγανακτισμένων" ζητά ο Θ. Πάγκαλος για τον χθεσινό εγκλωβισμό βουλευτών. Χαρακτήρισε το κίνημα "συμπαθές"

Η “πολιορκία” της Βουλής από μικρό αριθμό “Αγανακτισμένων” πολιτών και τα όσα ακολούθησαν με τους βουλευτές να φυγαδεύονται από τον Εθνικό Κήπο, προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε αγανακτισμένος για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης.

“Νιώθω εξόχως αγανακτισμένος και ταπεινωμένος ως πολίτης όταν τα μέλη του Κοινοβουλίου φεύγουν μέσα από τον Εθνικό Κήπο”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Μάλιστα επέρριψε ευθύνες στους “διοργανωτές” των διαδηλώσεων και πρόσθεσε ότι η εντύπωση ήταν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι κάτι ανωτάτου επιπέδου, αλλά έφερε τη χθεσινή “παραφυάδα”, η οποία πρέπει να αποδοκιμαστεί.

“Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος..

Μάλιστα ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγόρησε όσους χρησιμοποίησαν τις δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα για να δημιουργήσουν ένταση.

Τέλος χαρακτήρισε το κίνημα “αυθόρμητο και συμπαθές” αλλά εκτίμησε ότι ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα