Παλιοσπύρου για απολογία κατηγορούμενης: “Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση”

Παλιοσπύρου για απολογία κατηγορούμενης: “Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση”
Ιωάννα Παλιοσπύρου ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι. "Ακόμα και όταν είδε φωτογραφίες από τα χειρουργεία έμεινε απαθής και ατάραχη", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τα όσα ισχυρίστηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα η Έφη Κακαράντζουλα σχολίασε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τονίζοντας πως περίμενε να ακούσει από εκείνες κάποιες απαντήσεις για τα κίνητρα της πράξης της, ωστόσο δεν τις έλαβε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “σήμερα περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορημένη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη”.

Όταν μάλιστα ερωτήθηκε για το αν δέχεται τη “συγγνώμη” της κατηγορούμενης εκείνη ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους χωρίς να απαντήσει σχετικά.

“Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη”, δήλωσε ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής, ενώ ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε: “Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης ‘εσύ Ιωάννα ξέρεις‘. Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με τον 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα