Παναγιώτης Φύσσας: “Άνθρωπος είναι και η Μάγδα”

Παναγιώτης Φύσσας: “Άνθρωπος είναι και η Μάγδα”
O πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης Eurokinissi

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην απουσία της συζύγου του, Μάγδας, από την απολογία Ρουπακιά, αλλά και στα περί «απλής δολοφονίας» που είπε ο τελευταίος στο δικαστήριο.

«Άνθρωπος είναι, αντοχές έχει». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, η οποία για πρώτη φορά ήταν απούσα από τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα, η οποία στο παρελθόν έχει λυγίσει στη θέα του δολοφόνου του γιου της, φαίνεται πως δεν θέλησε να γίνει αυτήκοος μάρτυρας της εκδοχής Ρουπακιά για τον τρόπο και τους λόγους που μαχαίρωσε τον 34χρονου μουσικό. Άλλωστε, σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχει εκφραστεί ποικιλοτρόπως και μόνο στη θέα του κατηγορούμενου, άλλοτε εκτοξεύοντας γεμάτη οργή, κάποιο μπουκάλι, ενώ άλλες φορές έχει ξεσπάσει σε κλάμματα.

Ο Παναγιώτης Φύσσας σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο της απολογίας Ρουπακιά, λέγοντας: «Αυτό που κατάλαβα, είναι ότι ο Ρουπακιάς προσπαθεί να το κάνει να φανεί σαν απλή ανθρωποκτονία. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είπε πολλά ψεμματα. Να σας πω ένα που είπε; Είπε ότι το μαχαίρωμα ήταν άμυνα. Πήρε μετά όμως τον Πατέλη τηλέφωνο και του είπε “μαχαίρωσα το Φύσσα”».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα